fbpx

Все съм в търсене как да създам единичен кадър. После как да комбинирам тези единични кадри и да изградя фотографска история… такава история, която виждам и усещам, която показва любовта и има смисъл да остане във времето.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Да, ще получите нормални и стандартни снимки, които няма да се налага да обяснявате на роднините си. Знам, че очаквате не само много “артистични” снимки, но и снимки, на които семейството ви да може да се наслаждава и разглежда с лекота. Когато се срещнем, ще ви покажа други сватби, които съм снимал, за да сте наясно какво да очаквате като краен резултат.

Ще получим ли “нормални” снимки, или всички ще са “артистични”?

Имам много опит в заснемането на сватби и знам колко време е нужно за всяка отделна част от сватбения ден. След като ми кажете кои ритуали са важни за вас и как си представяте деня си, мога да ви помогна с изготвянето на план за протичането на деня. Когато всичко е планирано добре и вие се чувствате спокойни, фотографиите се получават много по-добре, а вие можете да се насладите на процеса.

Как да организираме сватбения си ден?

Ако сте добри в това да се обичате, значи няма за какво да се притеснявате. Няма нужда да знаете каквото и да било за позирането. Всъщност, предпочитам хора, които “не могат” да позират, защото резултатът са много по-естествени кадри.

Не сме много добри в позирането...

Най-подходящото време за сватбената фотосесия е това, което е най-удобно за вас. Имам достатъчно опит, за да мога да създам добри кадри по всяко време на деня, било то 2 следобед или 8 вечерта. Това което е по-важно, е вие да се чувствате комфортно и в настроение да се обичате.

Всяка сватба е различна, но ако трябва да дам приблизителен брой... между 600 и 1000 кадъра. И да, всички снимки са обработени.