Даниела и Лъчезар

януари 25, 2016

Благодарим за професионализма, търпението и страхотните снимки. Благодарим за това, че успя да уловиш най-важните и истински моменти от нашата сватба и да пресъздадеш цялото настроение във всеки един кадър. За нас беше голямо удоволствие и много се радваме, че беше част от сватбата ни.

Даниела и Лъчезар | Виж нашите снимки

Михаела и Теодор

ноември 20, 2015

Препоръчаха ми Александър Карчински. Добавих го във facebook...тъй като нямахме друг начин на комуникация. Безброй разговори по skype и facebook и този човек ме грабна, бях сигурна, че съм направила правилния избор! Дойде чаканият сватбен ден за мен и моя съпруг. С усмивка и професионализъм Карчински успяваше да ме успокоява в моментите когато бях притеснена - фотосесията на р. Дунав, в гората (с безброй комари) и т.н. приказния ден отмина и с нетърпение чаках да видя снимките си! И когато ги видях... малко са всички думи на земята които могат да опишат чувствата ми. Благодаря, благодаря, благодаря за професионализма, за приятелското отношение, за съветите за всичко! Карчински не направи снимки от сватбата ни, а спомени!

Михаела и Теодор | Виж нашите снимки

Биляна и Цецо

ноември 1, 2015

Благодаря ти, Александър Карчински! Благодаря за прекрасните снимки и най-важното, което ни даде - спомени! Ти си най-страхотният професионалист, с който сме работили за нашата сватба.
Изключително лъчезарен, усмихнат, енергичен, забавен и... незабележим. Спомням си само, че във всеки един момент, в който забелязвах, че е до нас, виждахме една огромна усмивка, леко скрита зад обектива. Не са коментарите тези, които могат да говорят за него, а уникалната му работа. Най-най-най горещите препоръки, за всички, които все още не са открили своя фотограф. Гордеем се със...себе си за прекрасния избор. Отново огромно благодаря. Думите не стигат за да изкажем това, което почувствахме, когато получихме снимките. Бъди много здрав, креативен, все така усмихнат и продължавай да правиш хората щастливи.

Биляна и Цецо | Виж нашите снимки

Мариета и Венци

януари 14, 2016

Александър Карчински ни предложи всичко, което търсехме в сватбения ни фотограф. Много държим на естествените, неподправени кадри и такива направени от интересна преспектива. Благодарни сме за професионализма, за невероятните спомени, за невидимото присъствие, което запечата всички важни за нас моменти. Без никакви угризения му се доверихме и останахме изключително доволни!

Мариета и Венци | Виж нашите снимки

Сибила и Георги

октомври 15, 2015

Изборът на Александър Карчински за фотограф на нашата сватба беше щастливо решение. Още от първия ни разговор, той ни направи добро впечатление с професионалния си подход, ентусиазъм и лично отношение. Освен, че е фотограф със собствен стил и истински посветен на работата си, Сашо е човек, който е удоволствие да имаш около себе си в сватбения ден – спокоен, компетентен и приветлив.
В деня на нашата сватбата се наложи поради непредвидени обстоятелства да сменим мястото за фотосесия, но благодарение на предварителното проучване на всички интересни места наоколо (което той беше направил още предния ден), Сашо се справи със ситуацията перфектно и снимките станаха страхотни!
Благодарим му и го препоръчваме горещо на всички, за които най-щастливия ден тепърва предстои.

Полина и Виктор

октомври 4, 2015

Снимките са невероятни и много се харесаха на всички. Сашо е успял да улови много интересни моменти. Коректен е и отговорен към работата си.

Екатерина и Патрик

септември 19, 2015

Видях снимки на Карчински случайно във Facebook и още тогава реших, че искам той да е сватбения ни фотограф. Комуникацията беше от разстояние, но с него се общува лесно, защото е изключително гъвкав и коректен. Личи си, че работи в полза на клиентите и ние му се доверихме напълно.
Неговите снимки не са просто дубликат на това, което снима, а одухотворени сцени. Винаги пораждат някакво чувство. Радваме се, че избрахме пакета с луксозен албум, защото той е един прекрасен спомен.
Благодарим!

Ани и Петър

септември 3, 2015

Когато се захванах с организирането на сватбата си, първото нещо, за което помислих беше кой ще е фотографа. Снимките са това, което оставаа като спомен за цял живот, а колко впечатляващи ще са те, зависи от фотографа. Аз избрах това да бъде Александър Карчински и безкрайно сме му благодарни за великолепните снимки. Той е не просто фотограф, той е творец, който умее да улови красотата и непринудеността на всеки миг. Неговият поглед на професионалист превръща всеки един детайл в уникална снимка. Не на последно място искам да кажа на всички бъдещи младоженци, че този фотограф ще прояви лично отношение към желанията и очакванията Ви за снимките. А на него пожелаваме да продължава в същия дух да радва хората с творбите си и да не спира да се усъвършенства.

Светлена и Лучиан

юли 22, 2015

Dear Alexander, most people can take a photo, but you really have a rare talent. You never interrupted the flow of our wedding day. Your easy and fun manner made us and our guests so relaxed. We have looked through the photos and they are amazing, so much better than we could have possibly hoped for! Thank you for being fantastic, friendly, professional with excellent results !

Диана и Любо

юни 20, 2015

При подготовката, всеки влиза в различни сватбени форуми и изчита темите „Моля за мнения и препоръки за добър сватбен фотограф“. Така намерих и аз – Сашо /Александър Карчински/. Не смятах да спестявам средства от избора на фотограф, защото сватбените снимки остават за цял живот. На предварителната среща, след като той ми показа негови снимки, разбрах че няма нужда да търся повече. Дори и с риска да прозвучи клиширано – Сашо е истински професионалист и дава страхотни съвети. Качеството на снимките ни е на много високо ниво и те са като картички. Препоръчвам го с две ръце на всички бъдещи младоженци, ако искат да имат запечатан по уникален начин един от най-важните моменти в живота.